Komentáře
ke článku: Frankenjura: Weißenstein
ze dne 18.06.2013, autor článku: Petr Jandík
Komentář ze dne: 20.06.2013 00:31:16
Autor: Petr Jandík (redakce@horyinfo.cz)
Titulek: Re: Jo Waziky ;)
Oklouzané to sice je, ale pokud mohu soudit, tak v cestách co my vylezeme mi to nevadilo. Tady jsou stupy sice oklouzané, ale ostré, zatímco na Srbsku jsou oklouzané rajbasy a to je jiný kafe.
Kromě toho, podle našeho známého sochaře je vápenec z Českého Krasu nejkvalitněšjší v Evropě, to znamená, dá se nejlépe vyleštit do zrcadlového lesku. Líp, než německý, nebo francouzský, takže na Srbsko to nemá.
Reakce na komentář
"Re: Jo Waziky ;)"
Zobrazit komentáře
Zobrazit článek Frankenjura: Weißenstein