Vyhledávání
Google
poslední komentáře

nové v diskusi
praktické odkazy
nejčtenější články
horyinfo
HORYINFO.CZ
ISSN 1802-1093
grafika (c) Eva Jandíková
text a foto (c) autoři článků a fotografií
Vydává:
Ing. Petr Jandík - computer design studio vydavatel a šéfredaktor,
Pivovarnická 6, Praha 8,
IČ 10192182


Inzerce:
redakce@horyinfo.cz

Postaveno na systému phpRS
Programování modulů Petr Suchý
Nové články: RSS kanál
Nové cesty: RSS kanál

HORYINFO je součástí ARCHIVU ČESKÉHO WEBU Národní knihovny ČR
WebArchiv - archiv českého webu
Najdete nás na Facebooku


Zásady zpracování osobních údajů a používání Cookies

Komentáře

ke článku: Dodo Kopold: Přechod Tater za 72 hodin
ze dne 20.01.2014, autor článku: redakce

Komentář ze dne: 21.01.2014 09:40:50
Autor: Lrh (@)
Titulek: Zimní hřeben
Co se týká mého názoru na přechod tatranského heřebene v zimě. Tak to odpovídá tomu co šli nedávno kluci slovenští. :-) Zimní podmínky na celém hřebenu, přelezli i takové úseky, jako je Žabí kůň, hrana na Železný štít atd.
Tyhle rychlo přeběhy, tyhle těžké úseky vynechávají a proto sebou nemusí mít lezecký vercajk. ( nedovedu si představit jak slézají třeba do Vyšného Žabího sedla) A když sebou ten vercajk táhneš, tak prostě rychlý být nemůžeš. Ale když se někdo pohybuje 72 hodin téměř nonstop v horském terénu je to stejně výkon jako prase.
Co ale je na hřebenu pro mě největší pecka, je ho přejít sólo. Ve dvou lidech je hřeben neskutečně bezpečnější a lehčí než v jednom člověku.
Diskutovat a přít se o stylu na zimním tatranském hřebenu s někým kdo ho nezkusil jít alespoň pár dnů v kuse nemá cenu.

Reakce na komentář
"Zimní hřeben"

Jméno (přezdívka): 
E-mail: 
Titulek: 

    

V rámci komentářů nelze používat tagy HTML.

Pro vložení tučného textu, odkazu nebo e-mailové adresy využijte následující značky:
[b]tučné[/b], [url]http://www.domeny.cz[/url], [email]jmeno@domena.cz[/email]


hledej
Horoškola
HI shop
nové cesty
komentáře cest
nejčtenější cesty
nejkomentovanější
nejbližsí akce
30.11.2024 - 30.11.2024
Sherpafest

Oznámení o akcích posílejte redakci